«Діаменю» рецепт “Смородиновий чай з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
12 ккал
Інгредієнти
– 2 листи та 2 гілочки чорної смородини
– 2 гілочки червоної смородини
– 5 листочків вишні
– 3 ягоди вишні
– 1 л води
– 2 гілочки м’яти
– стевіозид – на смак
Покрокове приготування смородинового чаю
Крок 1
Воду кип’ячу. Опускаю в неї промиті гілочки, ягоди, листя. Додаю стевіозид та перемішую. Накриваю ємність і даю настоятися протягом 10 хв.
Крок 2
Проціджую чай та розливаю по чашках. У кожну чашку можна додати по вишеньці та листочку м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!