«Діаменю» рецепт “Смородиновий чай з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
12 ккал
– 2 листи та 2 гілочки чорної смородини
– 2 гілочки червоної смородини
– 5 листочків вишні
– 3 ягоди вишні
– 1 л води
– 2 гілочки м’яти
– стевіозид – на смак
Крок 1
Воду кип’ячу. Опускаю в неї промиті гілочки, ягоди, листя. Додаю стевіозид та перемішую. Накриваю ємність і даю настоятися протягом 10 хв.
Крок 2
Проціджую чай та розливаю по чашках. У кожну чашку можна додати по вишеньці та листочку м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…