«Діаменю» рецепт “Сочевично-гречані котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
152 ккал
– 120 г вареної сочевиці
– 0,5 ст. вареної гречки
– 1 цибулина
– 1 морква
– 1 ст. томатної пасти
– мелений чорний перець
– сіль
– панірувальні сухарі
Крок 1
Обсмажую в олії нарізані цибулю та моркву, томатну пасту.
Крок 2
У блендері подрібнюю із засмажкою гречку та сочевицю, солю та перчу до смаку.
Крок 3
Ложкою викладаю масу в панірувальні сухарі, формую котлети та обсмажую в невеликій кількості олії з двох сторін до золотистого кольору. Подаю з соусом зі сметани, майонезу та тертих маринованих огірків
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…