Рецепт “Сочевичний салат” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 50 хвилин
У 1 порції: 550 ккал, 19 г білків,
32 г жирів, 48 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г дрібнозерної чорної сочевиці
❯ 1 ч. л. насіння гірчиці
❯ сік 1 лимона
❯ 120 мл оливкової олії
❯ 4 ст. л. білого винного оцту
❯ 2 ст. л. діжонської гірчиці
❯ 1–2 ч. л. рідкого меду
❯ морська сіль
❯ 2 червоні цибулини
❯ 200 г жовтих помідорів
❯ 2 ст. л. рубаної зелені (петрушка, м’ята, зелена цибуля)
Крок 1
Сочевицю перебрати, промити холодною проточною водою та відкинути на сито. У каструлю влити 500 мл води та довести до кипіння. Викласти у каструлю сочевицю і варити до готовності.
Крок 2
Насіння гірчиці ретельно стовкти у ступці. Для заправки в невеликій мисці змішати мед, оцет, сіль, оливкову олію, сік лимона, дижонська гірчицю та товчене насіння гірчиці. Цибулю очистити та дрібно порубати. Помідори вимити, просушити, кожен розрізати на половинки та акуратно вийняти чайною ложкою насіння. М’якуш нарізати кубиками.
Крок 3
Варену сочевицю викласти на сито, промити холодною водою і дати охолонути. Сочевицю перемішати з овочами, рубаними травами та заправкою. Готовому салату дати настоятися у холодильнику 1 год.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…