Перейти до вмісту
Головна » Сочевичний суп з грибами

Сочевичний суп з грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сочевичний суп з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 360 ккал, 25 г білків,
    5 г жирів, 58 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ жменя сушених лісових грибів
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 стебла черешкової селери
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 300 г червоної сочевиці
    ❯ 1 л овочевого бульйону
    ❯ 2 гілочки майорану

    Покроковий процес приготування сочевичного супу з грибами

    Крок 1

    Гриби промити та залити 200 мл гарячої води. Цибулю та часник очистити та порубати. Овочі, що залишилися, вимити. Моркву очистити та разом із селерою нарізати кубиками

    Крок 2

    У каструлі з товстим дном нагріти оливкову олію. Зменшити вогонь до мінімуму, додати рубану цибулю та обсмажувати прибл. 4 хв до напівпрозорості. Потім покласти часник і обсмажувати разом з цибулею 1 хв. Покласти нарізані моркву та селеру і готувати, помішуючи, ще ок. 2 хв.

    Крок 3

    Сочевицю промити кілька раз холодною водою, всипати в каструлю з овочами та влити бульйон. Гриби віджати, додати в каструлю і варити суп ок. 15 хв до готовності сочевиці. Суп посолити та поперчити, прикрасити зеленню
    майорана

    Червона сочевиця вариться швидше, ніж зелена. Замочувати її не треба!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сочевичний суп з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *