Перейти до вмісту
Головна » Сочевичний суп з куркою

Сочевичний суп з куркою

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Сочевичний суп з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    121 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 300 г курячого філе
    ❯ 200 г червоної сочевиці
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ зелень – на смак

    Покрокове приготування сочевичного супу

    Крок 1

    Куряче філе відварюю до готовності, даю охолонути та нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Промиваю сочевицю та окремо варю до м’якості. Моркву мою, очищаю, натираю на крупній тертці та додаю до супу.

    Крок 3

    Цибулину очищаю, нарізаю кубиками та також всипаю в каструлю із супом. Варю до повної готовності.
    Перед подачею посипаю зеленню

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сочевичний суп з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *