«Діаменю» рецепт “Сочевичний суп з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
121 ккал
Інгредієнти
❯ 300 г курячого філе
❯ 200 г червоної сочевиці
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ зелень – на смак
Покрокове приготування сочевичного супу
Крок 1
Куряче філе відварюю до готовності, даю охолонути та нарізаю кубиками.
Крок 2
Промиваю сочевицю та окремо варю до м’якості. Моркву мою, очищаю, натираю на крупній тертці та додаю до супу.
Крок 3
Цибулину очищаю, нарізаю кубиками та також всипаю в каструлю із супом. Варю до повної готовності.
Перед подачею посипаю зеленню