«Діаменю» рецепт “Сочевиця з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
112 ккал
❯ 1 ст. червоної сочевиці
❯ цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 солодкий перець
❯ 2 зубчики часнику
❯ 5-6 печериць
❯ сіль
Крок 1
Сочевицю промиваю, заливаю водою (1:2). Варю до готовності, потім солю до смаку.
Крок 2
Цибулю та моркву подрібнюю та пасерую в невеликій кількості оливкової олії. Перець та печериці нарізаю. Часник пропускаю через часник.
Крок 3
Перець, гриби та часник злегка обсмажую, періодично помішуючи, протягом п’яти-семи хвилин. Викладаю сочевицю, перемішую, готую на середньому вогні одну-дві хвилини.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…