«Діаменю» рецепт “Сочевиця з каррі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
3,8 ХО
295 ккал
– 200 г червоної сочевиці
– 1 цибулина
– 2 моркви
– 1,5 ч.л. каррі
– 0,5 ч.л. меленої кориці
– 3 ст. рослинної олії
– 1,5 ст. води
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Цибулю та моркву очищаю, нарізаю кубиками. Пасерую овочі на олії до золотистого кольору. Сочевицю мою.
Викладаю її в сковороду, додаю корицю та каррі. Заливаю водою.
Крок 2
Тушу 10-15 хвилин на малому вогні, періодично помішуючи, до м’якості сочевиці. У вже готову кашу додаю сіль та перець
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…