Перейти до вмісту
Головна » Сочевий суп з помідорами

Сочевий суп з помідорами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сочевий суп з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 370 ккал, 22 г білків,
    7 г жирів, 58 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г червоної сочевиці
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 150 г картоплі
    ❯ 400 г овочевого бульйону
    ❯ 300 г очищених помідорів (свіжих або консервованих)
    ❯ 2 ст. л. томатного соусу
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1–2 ч. л. соусу табаско
    ❯ 4 ст. л. рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування сочевий суп

    Крок 1

    Сочевицю перебрати, промити у холодній воді кілька разів. Цибулю очистити та дрібно порубати. Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками. У каструлі з товстим дном нагріти оливкову олію та обсмажити на ньому цибуля з сочевицею. Додати картопля, влити овочевий бульйон, акуратно перемішати. Готувати під кришкою прибл. 15 хв.

    Крок 2

    Помідори нарізати скибочками, підмішати в каструлю із супом. Додати томатний соус та довести до кипіння. Продовжувати готувати суп кілька хвилин на слабкому вогні. Посолити, поперчити, приправити соусом табаско і добре перемішати.

    Крок 3

    Готовий суп розлити в порційні тарілки та посипати зеленню петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сочевий суп з помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *