Калорійність

Солена червона риба

«Діаменю» рецепт “Солена червона риба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
48 ккал

Інгредієнти

– 300 г червоної риби
– 100 г брусниці
– 20 ягід ялівцю
– 30 мл коньяку
– 2 ч. л. солі
– щіпка чорного перцю

Покрокове приготування червоної риби

Крок 1

У риби зрізаю шкіру, дістаю кістки. Ягоди ялівцю розминаю. Брусниці розминаю в пюре. Змішую сіль, перець та ялівець

Крок 2

Червону рибу збризкую коньяком і обсипаю з усіх боків сумішшю з ягодами ялівцю. Намазую рибу розім’ятою брусницею з усіх боків.

Крок 3

Накриваю миску з рибою харчовою плівкою та відправляю в холодильник на добу.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Солена червона риба. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago