Рецепт “Солодка рисова каша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 670 ккал, 10 г білків,
19 г жирів, 115 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 300 г круглозерного рису
❯ 1,2 л води
❯ 400 мл молока
❯ 50 г цукру
❯ 100 мл лугового меду
❯ 2 хурми
❯ 4 ст. л. зерен гранату
Крок 1
Рис насипати в каструлю та залити водою. Поставити каструлю на слабкий вогонь і довести воду до кипіння, не накриваючи кришкою каструлю. Після закипання варити крупу бл. 15 хв, поки вся рідина не випарується.
Крок 2
Влити в каструлю з рисом молоко, всипати цукор і при постійному помішуванні готувати на слабкому вогні ще бл. 10 хв до м’якості рису. Зняти каструлю з вогню та дати рисової каші охолонути.
Крок 2
Хурму очистити від шкірки та нарізати часточками. Мед злегка підігріти до рідкого стану. Рисову кашу розкласти по глибоких тарілках, додати фруктові часточки, посипати зернами граната та полити медом.
При індивідуальній непереносимості лактози або надання страві нових смакових ноток рекомендуємо замінити коров’яче молоко консервованим кокосовим, яке одержують шляхом переробки м’якоті кокоса. Продукт хоч і екзотичний, але, безперечно, корисний.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…