«Діаменю» рецепт “Солянка в мультиварці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
140 ккал
– 0,5 качана капусти
– 1 куряча грудка (350 г)
– 100 г печериць
– 1 морква
– 1 цибулина
– 3 ст. томатної пасти
– 1 ст. рослинної олії
– сіль, прянощі – на смак
Крок 1
Цибулю чищу і нарізаю кубиками. Морква мою, чищу та нарізаю часточками. Гриби розрізаю на 2 частини. Курячі грудки нарізаю на невеликі шматочки.
Крок 2
Цибулю та моркву пасерую на рослинній олії до золотистого кольору, додаю печериці та курячі грудки. Обсмажую ще 5 хвилин. Капусту дрібно шаткують.
Крок 3
Усі інгредієнти викладаю в чашу мультиварки, вливаю 0,5 ст. води. Готую 45 хвилин у режимі гасіння. За кілька хвилин до закінчення готування додаю сіль, прянощі та томатну пасту
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…