«Діаменю» рецепт “Сорбет з кавуна та лимона” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
32 ккал
– 400 г кавуна (м’якуш)
– пів лимона
– 2 ст. кокосової стружки (для прикраси)
Крок 1
Очищаю м’якуш кавуна від кісточок та нарізаю невеликими шматочками. Від лимона відрізаю приблизно 2 кружечки завтовшки 1-2 мм. З’єдную кавун та лимонні кружечки. Відправляю у морозилку на 2-3 години.
Крок 2
Дістаю кавун з лимоном та з морозилки, перекладаю в чашу блендера та подрібнюю на високій швидкості приблизно 2-3 хвилини – доводжу до однорідності.
Крок 3
З лимона, що залишився, вичавлюю сік, додаю в кавунову масу і перемішую. Сорбет готовий. Розкладаю його по формах і подаю до столу, посипавши кокосовою стружкою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…