Перейти до вмісту
Головна » Соте з овочів

Соте з овочів

    Соте з овочів

    «Діаменю» рецепт “Соте з овочів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    75 ккал

    Інгредієнти

    – 2 баклажани
    – 3 томати
    – 1 болгарський перець
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 1 зубчик часнику
    – чорний перець
    – сіль на смак
    – 2 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування соте з овочів

    Крок 1

    Баклажани нарізаю середніми кубиками, солю, щоб пішла гіркота. Залишаю на 15- 20 хвилин. Моркву та цибулю нарізаю дрібними кубиками.

    Крок 2

    Цибулю та морква пасерую. Додаю до сковороди болгарський перець та обсмажую. Помідори ошпарюю окропом, знімаю шкірку і подрібнюю.

    Крок 3

    Перекладаю все овочі в сотейник і тушу до готовності близько 20 хвилин, помішуючи. За 2-3 хвилини до закінчення гасіння додаю подрібнений часник

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Соте з овочів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *