«Діаменю» рецепт “Соте з овочів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
75 ккал
– 2 баклажани
– 3 томати
– 1 болгарський перець
– 1 цибулина
– 1 морква
– 1 зубчик часнику
– чорний перець
– сіль на смак
– 2 ст. оливкової олії
Крок 1
Баклажани нарізаю середніми кубиками, солю, щоб пішла гіркота. Залишаю на 15- 20 хвилин. Моркву та цибулю нарізаю дрібними кубиками.
Крок 2
Цибулю та морква пасерую. Додаю до сковороди болгарський перець та обсмажую. Помідори ошпарюю окропом, знімаю шкірку і подрібнюю.
Крок 3
Перекладаю все овочі в сотейник і тушу до готовності близько 20 хвилин, помішуючи. За 2-3 хвилини до закінчення гасіння додаю подрібнений часник
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…