Рецепт “Соус тартар в домашніх умовах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Обовязкові інгредієнти:
– Жовток яєчний 2 шт
– Лимонний сік (дуже бажано) 2 ст.л., або замість лимонного соку оцет білий 0.5 ст.л.
– Олія рафінована 100 гр
– Огірки квашені (мариновані) 1 середній
– Кріп 2 ст ложки з верхом
– Сіль до смаку
Бажані інгредієнти:
– Гірчиця 0.5 ч.л.
– Петрушка 2 ст ложки з верхом
– Перець чорний до смаку
Крок 1
Нарізаємо петрушку та кріп (дрібно). Далі нарізаємо огірки приблизно 3-4 мм.
Крок 2
Відокремлюємо жовтки від білків. У жовтки додаємо гірчицю, перець та сіль. Далі видавлюємо сік половини лимона. Тепер додаємо 1 ч.л. олії та замішуємо блендером. Потім 1 ст. олії і знову замішуємо. Додаємо 2 ст. олії і збиваємо. Додаємо останню частину олії і знову збиваємо. Щоразу збиваємо близько 30 секунд. Суміш має вийти густою.
Крок 3
Змішуємо усі інгредієнти. Перевіряємо на сіль. Добре перемішуємо.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…