«Діаменю» рецепт “Соус зі шпинату з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
280 ккал
– Пучок шпинату
– 3 ст. нежирної сметани
– 3 ч. л. вівсяного борошна
– 100 г кеш’ю
– 1 ст. кунжуту
– 1 ч. л. оливкової олії
– коріандр
– чорний перець
– перець чилі та куркума
– 1/3 ч. л. подрібнених прованських трав
– сіль на смак
Крок 1
Обсмажую кунжут і горіхи на сковороді без олії, щоб вони підрум’янилися (близько 2-х хвилин). Те саме саме проробляю з цілим коріандром та чорним горошком перцем. У ступці розтираю в порошок прянощі разом із перцем чилі та додаю мелену куркуму. Все перемішую.
Крок 2
Шпинат мою та дрібно нарізаю. Розігріваю в сотейнику олію, додаю суміш прованських трав та викладаю шпинат. Постійно помішую.
Крок 3
Тушу близько 7 хвилин, додаю борошно, сметану та кунжут. Тушу ще 3 хвилини, додаю горіхи та сіль на смак. Даю трохи охолонути і доводжу у блендері до консистенції сметани.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…