Рецепт “Спагеті з м’ясом кролика” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 600 ккал, 28 г білків,
17 г жирів, 80 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 300 г м’яса кролика
❯ 2 зубчики часнику
❯ 300 г помідорів чері
❯ 400 г спагеті
❯ сіль
❯ 4 ст. л. вершкового масла
❯ мелений чорний перець
❯ сік та терта цедра 1/2 лимона
❯ 100 г молодого бадилля буряків
Крок 1
М’ясо вимити, добре обсушити паперовим рушником і нарізати кубиками зі стороною бл. 2 см. Часник очистити та нарізати тонкими пластинами. Помідори чері вимити та нарізати половинками.
Крок 2
Спагеті відварити у достатній кількості киплячої підсоленої води, як описано на пакуванні.
Крок 3
У глибокій сковороді розтопити олію. Кубики м’яса посолити, поперчити та обсмажувати у маслі на сильному вогні 4 хв. Зменшити вогонь, додати часник, помідори та готувати, помішуючи, 3 хв. Спагеті відкинути на друшляк. До м’яса з овочами додати сік і цедру лимона, спагеті та 2 стіл. ложки води, у якій вони варилися. Страву посолити та поперчити до смаку, розкласти по глибоких тарілках, посипати листям буряків та подати гарячим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…