Перейти до вмісту
Головна » Стегна під горіховим соусом

Стегна під горіховим соусом

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Стегна під горіховим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    149 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 3 курячі стегна
    ❯ 1 жменю мигдалю
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ 3 гілочки кінзи
    ❯ коріандр
    ❯ перець чилі
    ❯ чорний перець
    ❯ сіль

    Покрокове приготування стегон під соусом

    Крок 1

    Мигдаль злегка подрібнюю у ступці, додаю очищений часник, пропущений через прес. Вливаю 3 ст. оливкової олії та сік з половинки лимона, додаю прянощі. Цибулину очищаю і поділяю на 8 частин.

    Крок 2

    Форму змащу маслом, викладаю стегенця і змащу їх горіхово-часниковою сумішшю, зверху розкладаю цедру лимона і червону цибулю, солю, перчу.

    Крок 3

    Закриваю фольгою та запікаю у розігрітій до 180 град. духовці 10-15 хвилин. Знімаю фольгу та запікаю ще 15 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Стегна під горіховим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *