«Діаменю» рецепт “Стегна під горіховим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
149 ккал
Інгредієнти
❯ 3 курячі стегна
❯ 1 жменю мигдалю
❯ 1 червона цибулина
❯ 3 зубчики часнику
❯ 1/2 лимона
❯ 3 гілочки кінзи
❯ коріандр
❯ перець чилі
❯ чорний перець
❯ сіль
Покрокове приготування стегон під соусом
Крок 1
Мигдаль злегка подрібнюю у ступці, додаю очищений часник, пропущений через прес. Вливаю 3 ст. оливкової олії та сік з половинки лимона, додаю прянощі. Цибулину очищаю і поділяю на 8 частин.
Крок 2
Форму змащу маслом, викладаю стегенця і змащу їх горіхово-часниковою сумішшю, зверху розкладаю цедру лимона і червону цибулю, солю, перчу.
Крок 3
Закриваю фольгою та запікаю у розігрітій до 180 град. духовці 10-15 хвилин. Знімаю фольгу та запікаю ще 15 хвилин.