Перейти до вмісту
Головна » Стейки з телятини з овочами

Стейки з телятини з овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Стейки з телятини з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 512 ккал, 26 г білків,
    22 г жирів, 29 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 2 скибочки телятини товщиною 2,5 см
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 ст. л. кунжутної олії
    ❯ 1 кабачок
    ❯ 2 моркви
    ❯ 200 г зеленої стручкової квасолі
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування стейків

    Крок 1

    За 30 хв до обсмажування вийняти скибочки м’яса з холодильника. Вимити, добре обсушити паперовим рушником і злегка відбити

    Крок 2

    Розжарити чавунну сковороду і швидко обсмажити скибочки м’яса до рум’яної скоринки без додавання олії. Стейки
    посолити, поперчити, змастити кунжутною олією, викласти у форму для запікання та помістити у нагріту до 200° духовку на 10 хв. Потім вийняти, накрити алюмінієвою фольгою та залишити на 10–15 хв

    Крок 3

    Тим часом приготувати гарнір. Овочі вимити, моркву очистити. Кабачок та моркву нарізати невеликими шматочками та разом зі стручками квасолі обсмажити на олії до готовності. Овочі посолити на смак. Подати стейки з обсмаженими овочами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Стейки з телятини з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *