Рецепт “Стейки з телятини з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 512 ккал, 26 г білків,
22 г жирів, 29 г вуглеводів
На 2 порції:
❯ 2 скибочки телятини товщиною 2,5 см
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 ст. л. кунжутної олії
❯ 1 кабачок
❯ 2 моркви
❯ 200 г зеленої стручкової квасолі
❯ рослинна олія для смаження
Крок 1
За 30 хв до обсмажування вийняти скибочки м’яса з холодильника. Вимити, добре обсушити паперовим рушником і злегка відбити
Крок 2
Розжарити чавунну сковороду і швидко обсмажити скибочки м’яса до рум’яної скоринки без додавання олії. Стейки
посолити, поперчити, змастити кунжутною олією, викласти у форму для запікання та помістити у нагріту до 200° духовку на 10 хв. Потім вийняти, накрити алюмінієвою фольгою та залишити на 10–15 хв
Крок 3
Тим часом приготувати гарнір. Овочі вимити, моркву очистити. Кабачок та моркву нарізати невеликими шматочками та разом зі стручками квасолі обсмажити на олії до готовності. Овочі посолити на смак. Подати стейки з обсмаженими овочами.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…