Рецепт “Стейки з телятини з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 512 ккал, 26 г білків,
22 г жирів, 29 г вуглеводів
На 2 порції:
❯ 2 скибочки телятини товщиною 2,5 см
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 ст. л. кунжутної олії
❯ 1 кабачок
❯ 2 моркви
❯ 200 г зеленої стручкової квасолі
❯ рослинна олія для смаження
Крок 1
За 30 хв до обсмажування вийняти скибочки м’яса з холодильника. Вимити, добре обсушити паперовим рушником і злегка відбити
Крок 2
Розжарити чавунну сковороду і швидко обсмажити скибочки м’яса до рум’яної скоринки без додавання олії. Стейки
посолити, поперчити, змастити кунжутною олією, викласти у форму для запікання та помістити у нагріту до 200° духовку на 10 хв. Потім вийняти, накрити алюмінієвою фольгою та залишити на 10–15 хв
Крок 3
Тим часом приготувати гарнір. Овочі вимити, моркву очистити. Кабачок та моркву нарізати невеликими шматочками та разом зі стручками квасолі обсмажити на олії до готовності. Овочі посолити на смак. Подати стейки з обсмаженими овочами.
Рецепт "Pasta e fagioli – паста з квасолею" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з…
Рецепт "Касулет з качкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6–8…
Рецепт "Бефстроганів з печерицями" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…