Рецепт “Стир-фрай з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 440 ккал, 19г білків,
14 г жирів, 61 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 ст. л. коричневого цукру
❯ 5 ст. л. соєвого соусу
❯ 5 ст. л. води
❯ 1/2 ст. л. арахісової пасти
❯ 3 ст. л. арахісової олії
❯ 120 г соєвого сиру скибочками
❯ 300 г моркви скибочками
❯ 3 цибулини із зеленню кільцями
❯ 4 зубчики часнику пластинами
❯ 300 г стручкової квасолі
❯ 70 г очищеного арахісу
❯ 1 кг вареного рису
Крок 1
У сковороді з товстим дном змішати цукор, соус, воду та пасту. Довести до кипіння та перелити в інший посуд. Сковороду витерти, на олії обсмажити сир, викласти у соус.
Крок 2
На олії обсмажити моркву. Додати білу частину цибулі та часник. Обсмажити, викласти зі сковороди. Обсмажити квасолю, додати соус, овочі та арахіс. Обсмажити. Посипати зеленою частиною цибулі. Подати із рисом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…