«Діаменю» рецепт “Судак з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
120 ккал
– 1,5 кг судака
– банку консервованого зеленого горошку
– 3 стручки солодкого перцю
– 3 свіжі помідори
– по 1-2 цибулини та моркви
– 50 г вершкового масла
– 5 ст. рослинної олії
– 1 ст. томатної пасти
– лавровий лист
– зелень кропу та петрушки
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Рибу очищаю, нарізаю, солю, залишаю на пів години. Цибулю подрібнюю, моркву натираю на тертці, пасерую овочі з томатною пастою.
Крок 2
Викладаю рибу в змащений маслом сотейник, зверху – пасерування, нарізаний солодкий перець та зелений горошок (заливаю рідиною із банки).
Крок 3
Перчу, додаю лавровий лист, шматочки вершкового масла та кружальця помідорів. Запікаю в духовці 40 хвилин, за 5 хвилин до кінця посипаю рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…