«Діаменю» рецепт “Суфле із яблук” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,5 ХО
112 ккал

Інгредієнти

– 200 г сиру (9%)
– 1 яблуко
– 1 яйце

Покрокове приготування яблучного суфле

Крок 1

Яблуко очищаю від шкірки, натираю на середній тертці та додаю сир та яйце. Ретельно перемішую. Тісто виходить рідким. Заповнюю силіконові формочки.

Крок 2

Ставлю у мікрохвильовку на максимальну потужність на 3 хв. Перевіряю паличкою готовність і за потреби ставлю ще на 3 хвилини.

Крок 3

Яблучне суфле посипаю корицею і подаю до столу.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Суфле із яблук. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago