«Діаменю» рецепт “Суп грибний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
72 ккал
– 2 л яловичого бульйону
– 800 г свіжих або 150 г сушених лісових грибів
– 2 моркви
– цибулина
– 8 зубчиків часнику
– 2-3 стебла селери
– 0,5 ст. перловки
– 50 мл оливкової олії
– 2 ст. лимонного соку
– чебрець
– зелень
– сіль
– перець
Крок 1
Цибулю та часник подрібнюю, моркву нарізаю невеликими кубиками, стебла селери — тонкими кружальцями. Свіжі гриби крупно нарізаю, варю.
Крок 2
Сушені промиваю, заливаю окропом на 30 хвилин, витискаю і нарізаю. У сотейнику нагріваю оливкова олія, обсмажую овочі, кладу гриби, чебрець і смажу, помішуючи.
Крок 3
Яловичий бульйон доводжу до кипіння, додавши грибний бульйон. Всипаю перловку, варю 10 хвилин. Додаю овочі та гриби, варю 30 хвилин. Заправляю лимонним соком, солю, перчу, посипаю рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…