Рецепт “Суп харчо з курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 1 курка, готова до кулінарної обробки (1,3 кг)
❯ 3 цибулини
❯ 40 г вершкового масла
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 400 г готового кулінарного соусу
❯ 200 г волоських горіхів
❯ 3 зубки часнику
❯ 1 пучок кінзи
❯ 1 лавровий лист
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Курку залити 2,5 л води, посолити та варити під кришкою до готовності. Бульйон процідити, м’ясо відокремити від кісток і нарізати шматочками.
Крок 2
Цибулю очистити, посікти та обсмажувати в сотейнику на олії до прозорості. Викласти у сотейник м’ясо, влити 3 ст.л. бульйону та гасити 15 хв. Присипати борошном м’ясо, перемішати та готувати ще 10 хв.
Крок 3
Горіхи підсушити в духовці та порубати. Часник очистити, стовкти та перемішати з горіхами та корицею. Кинзу промити, перебрати та порубати.
Крок 4
Бульйон нагріти, додати протушковану курятину з цибулею, довести до кипіння і варити 10 хв. Влити соус, покласти горіхи з часником, додати кінзу, посолити, поперчити, повторно довести до кипіння та варити 7 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…