«Діаменю» рецепт “Суп із баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
37 ккал
– 1 великий баклажан
– 2 стручки солодкого перцю
– половина кореня селери
– 3-4 помідори
– 3 зубчики часнику
– 6 ст. води
– 0,5 ч.л. меленого червоного перцю
– сіль та зелень петрушки – на смак
Крок 1
Баклажан чищу, нарізаю кубиками, залишаю на годину в теплій солоній воді, щоб пішла гіркота.
Крок 2
Перець і селера чищу, нарізаю шматочками, змішую з баклажаном, солю і пасерую на рослинної олії.
Крок 3
Додаю терті помідори без шкірки, товчений часник, мелений перець та киплячу воду. Варю 15-20 хвилин на малому вогні. Посипаю подрібненою петрушкою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…