Перейти до вмісту
Головна » Суп із броколі із зеленим горошком

Суп із броколі із зеленим горошком

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп із броколі із зеленим горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 500 г броколі
    ❯ 300 г зеленого горошку
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 1 пучок базиліка
    ❯ сік та цедра 1 лимона
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 л овочевого бульйону
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ грінки для подачі

    Покроковий процес приготування супу із броколі

    Крок 1

    Броколі розібрати на дрібні суцвіття. Небагато суцвіть бланшувати в киплячій підсоленій воді 5 хв, відкинути на друшляк, обдати холодною водою та відкласти для подачі.

    Крок 2

    Картоплю очистити, вимити та нарізати. Цибулину очистити, порубати та обсмажувати у глибокому сотейнику на 2 ст. л. олії до прозорості цибулі. Закласти броколі, горошок, картопля та обсмажувати 5-7 хв.

    Крок 3

    Овочі залити гарячим бульйоном, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму та варити під кришкою 25 хв. Суп посолити, поперчити та пюрувати.

    Крок 4

    Базилік промити, перебрати, обсушити, листочки обірвати та у ступці стовкти з невеликою кількістю солі, цедра і соком лимона. Масу розвести невеликою кількістю олії.

    Крок 5

    Суп розлити по порційним тарілкам і полити соусом базиліковим. У кожну порцію покласти трохи бланшованої капусти та грінки з білого хліба.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із броколі із зеленим горошком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *