Перейти до вмісту
Головна » Суп із броколі з вершками

Суп із броколі з вершками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп із броколі з вершками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 1 кг броколі
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1,5 л курячого бульйону
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 1 пучок запашних трав (петрушка, 1 лист цибулі-порею, чебрець, лавровий лист)
    ❯ 250 мл жирних вершків
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу із броколі

    Крок 1

    Бульйон нагріти, не доводячи до кипіння. Броколі промити, обсушити та нарізати шматочками. Цибулини очистити та нарізати кубиками.

    Крок 2

    У сотейнику нагріти 30 г вершкового масла та обсмажувати цибулю до прозорості. Закласти броколі та, перемішуючи, обсмажувати кілька хвилин.

    Крок 3

    Влити в сотейник бульйон, покласти пучок запашних трав, злегка посолити. Бульйон довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і готувати суп під кришкою на повільному вогні ок. 30 хв.

    Крок 4

    Суп пюрувати, вливаючи тонкою цівкою вершки, прогріти, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 5

    Готовий суп розлити за порційними тарілками. Вершкове масло (50 г) розтопити та додати до кожної порцію. Суп добре поперчити, прикрасити зеленню на смак та подати з підсушеними скибочками хліба.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із броколі з вершками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *