Рецепт “Суп із броколі з вершками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 35 ХВИЛИН
❯ 1 кг броколі
❯ 2 цибулини
❯ 1,5 л курячого бульйону
❯ 80 г вершкового масла
❯ 1 пучок запашних трав (петрушка, 1 лист цибулі-порею, чебрець, лавровий лист)
❯ 250 мл жирних вершків
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Бульйон нагріти, не доводячи до кипіння. Броколі промити, обсушити та нарізати шматочками. Цибулини очистити та нарізати кубиками.
Крок 2
У сотейнику нагріти 30 г вершкового масла та обсмажувати цибулю до прозорості. Закласти броколі та, перемішуючи, обсмажувати кілька хвилин.
Крок 3
Влити в сотейник бульйон, покласти пучок запашних трав, злегка посолити. Бульйон довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і готувати суп під кришкою на повільному вогні ок. 30 хв.
Крок 4
Суп пюрувати, вливаючи тонкою цівкою вершки, прогріти, посолити та поперчити до смаку.
Крок 5
Готовий суп розлити за порційними тарілками. Вершкове масло (50 г) розтопити та додати до кожної порцію. Суп добре поперчити, прикрасити зеленню на смак та подати з підсушеними скибочками хліба.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…