«Діаменю» рецепт “Суп із броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
37 ккал
– 1 куряча грудка
– 100 г броколі
– 100 г кабачка
– 100 г цвітної капусти
– 100 г топінамбура
– 1 цибулина
– 1 помідор
– 1 морква
– 50 г перловки
– зелень кропу та петрушки – на смак
Крок 1
Перловку промиваю, замочую в холодній воді на ніч. Грудку заливаю 1,5 л води та варю бульйон, проціджую. Додаю до нього перловку та варю близько 30 хвилин.
Крок 2
Помідор, морква, цибулина нарізаю і тушу під кришкою 5 хвилин, додавши бульйон.
Крок 3
Капусту розбираю на суцвіття, кабачки та топінамбур очищаю та нарізаю кубиками. Викладаю сирі та тушковані овочі в киплячий бульйон. Солю та варю до готовності. Наприкінці варіння додаю відварене куряче м’ясо, нарізане кубиками.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…