Рецепт “Суп із цибулі-порею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 4 великі стебла цибулі-порею
❯ 4 великі картоплини
❯ 1,5 л овочевого бульйону
❯ 150 г копченого лосося
❯ 50 г вершкового масла
❯ 150 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулю очистити та вимити. Розрізати вздовж стебла і промити в холодній воді з содою. Трохи цибулі нарізати кільцями відкласти для подачі.
Крок 2
Картопля очистити, вимити та нарізати кубиками. У глибокому сотейнику на вершковому маслі обсмажувати цибулю та картопля 5 хв, влити бульйон, довести до кипіння, посолити, поперчити та варити під кришкою на повільному вогні 20 хв. Пюрувати суп занурювальним блендер, додавши рибу.
Крок 3
Суп подати гарячим, прикрасивши відкладеною цибулею та зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…