Рецепт “Суп із цибулі-порею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 4 великі стебла цибулі-порею
❯ 4 великі картоплини
❯ 1,5 л овочевого бульйону
❯ 150 г копченого лосося
❯ 50 г вершкового масла
❯ 150 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулю очистити та вимити. Розрізати вздовж стебла і промити в холодній воді з содою. Трохи цибулі нарізати кільцями відкласти для подачі.
Крок 2
Картопля очистити, вимити та нарізати кубиками. У глибокому сотейнику на вершковому маслі обсмажувати цибулю та картопля 5 хв, влити бульйон, довести до кипіння, посолити, поперчити та варити під кришкою на повільному вогні 20 хв. Пюрувати суп занурювальним блендер, додавши рибу.
Крок 3
Суп подати гарячим, прикрасивши відкладеною цибулею та зеленню.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…