Калорійність

Суп із горбуші з грибами

«Діаменю» рецепт “Суп із горбуші з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
118 ккал

Інгредієнти

– 1 середня горбуша
– 2-3 картоплини
– 200 г печериць
– 1 цибулина
– 1 морква
– зелень
– лавровий лист
– перець і сіль – на смак

Покрокове приготування супу із горбуші

Крок 1

Рибу та очищену цибулину мою та заливаю водою. Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння, знімаю піну та варю на малому вогні

Крок 2

Картоплю і моркву очищаю, нарізаю кубиками та додаю в бульйон. Варю 15 хвилин. Гриби очищаю, розрізаю на 4-6 частин, додаю до супу. Варю 5-7 хвилин.

Крок 3

Солю, додаю перець горошком, лавровий лист. Усі разом готую ще 2 хвилини. Знімаю з вогню та посипаю подрібненою зеленню

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із горбуші з грибами. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago