«Діаменю» рецепт “Суп із горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
78 ккал
– 0,5 кг курячого м’яса
– 3 картоплини
– 1 морква
– 1 цибулина
– 2 яйця
– 1 банка зеленого консервованого горошку
– сіль, перець, зелень кропу – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Відварюю яйця круто. М’ясо мою, заливаю 2 л холодної води та доводжу до кипіння. Знімаю піну та варю куряче м’ясо до готовності близько 45 хвилин.
Крок 2
Цибулину очищаю і нарізаю кубиками, моркву чищу і подрібнюю на великій тертці. Цибулю пасерую на олії, додаю моркву та обсмажую ще близько п’яти хвилин. Бульйон зливаю, м’ясо охолоджую. Картоплю чищу, нарізаю соломкою та опускаю в бульйон.
Крок 3
Варю 15 хвилин і додаю цибулю з морквою. Курячий м’якуш та яйця подрібнюю, викладаю в бульйон, туди ж відправляю консервований горошок разом з маринадом. Солю, перчу. Варю близько 10 хвилин. Наприкінці варіння додаю подрібнений кріп
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…