Рецепт “Суп із гречаною крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 240 ккал, 12 г білків,
10 г жирів, 26 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 невелика цибулина
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 200 г овочів асорті (морква, селера, корінь петрушки)
❯ 100 г гречаної крупи
❯ 1 ч. л. меленої кориці
❯ 150 г дрібних печериць
❯ 250 г картоплі
❯ 1 л 200 мл гарячого овочевого бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 ч. л. сушеного майорану
❯ щіпка меленого коріандру
Крок 1
Цибулину очистити, посікти, у сотейнику обсмажити на олії до напівпрозорості. Овочі асорті вимити, очистити, нарізати кружальцями, підмішати до цибулі. Крупу добре промити в холодній воді, додати в сотейник. Злегка обсмажити на олії, помішуючи. Всипати мелену корицю
Крок 2
Печериці протерти вологою серветкою. Кожен гриб розрізати навпіл і підмішати до овочів та гречаної крупи. Гасити на слабкому вогні до напівготовності.
Крок 3
Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками та додати в сотейник. Влити бульйон. Масу добре перемішати, готувати на середньому вогні до того часу, поки овочі не стануть м’якими (15-20 хв). Посолити, поперчити. Приправити на смак майораном та меленим коріандром. Добре прикрасити зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…