«Діаменю» рецепт “Суп із капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
170 ккал

Інгредієнти

– 400 г відвареної яловичини
– 3 картоплини
– 250 г капусти
– 1 цибулина
– 1 морква
– сіль
– будь-яка зелень – на смак

Покрокове приготування супу із капустою

Крок 1

М’ясо нарізаю порційними шматочками (з розрахунку по 5 шматочків на тарілку), варю у підсоленій воді.

Крок 2

В отриманому бульйоні відварюю картоплю, розрізану навпіл, потім додаю нашатковану капусту та кухлі моркви, солю.

Крок 3

При подачі на стіл у тарілку кладу варені овочі, м’ясо, цибулю, нарізану кільцями. Заливаю все бульйоном, посипаю суп подрібненою зеленню.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із капустою. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago