Калорійність

Суп із консервованого лосося

«Діаменю» рецепт “Суп із консервованого лосося” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
36 ккал

Інгредієнти

– 1 банка (150 г) консервованого лосося
– 0,5 л томатного соку
– 1 огірок
– 1 яйце
– зелень, прянощі та сіль – на смак

Покрокове приготування супу із лосося

Крок 1

Яйце відварюю круто. Очищаю, нарізаю дрібними кубиками. Огірок також дрібно нарізаю та змішую з яйцем. Заливаю суміш томатним соком. Туди ж викладаю шматочки консервованого лосося.

Крок 2

Подрібнюю зелень (петрушку, кінзу, кріп). Солю і перчу до смаку. Перемішую. Можна змішати рубану зелень з
нежирною сметаною та додавати в тарілку безпосередньо перед подачею.

Крок 3

Страва виходить легкою і при цьому ситною. Можна використовувати будь-яку рибну консерву у власному соку

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із консервованого лосося. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

16 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

16 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago