«Діаменю» рецепт “Суп із консервованого лосося” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
36 ккал
– 1 банка (150 г) консервованого лосося
– 0,5 л томатного соку
– 1 огірок
– 1 яйце
– зелень, прянощі та сіль – на смак
Крок 1
Яйце відварюю круто. Очищаю, нарізаю дрібними кубиками. Огірок також дрібно нарізаю та змішую з яйцем. Заливаю суміш томатним соком. Туди ж викладаю шматочки консервованого лосося.
Крок 2
Подрібнюю зелень (петрушку, кінзу, кріп). Солю і перчу до смаку. Перемішую. Можна змішати рубану зелень з
нежирною сметаною та додавати в тарілку безпосередньо перед подачею.
Крок 3
Страва виходить легкою і при цьому ситною. Можна використовувати будь-яку рибну консерву у власному соку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…