«Діаменю» рецепт “Суп із копченостями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
198 ккал
– 0,3-0,5 кг м’ясних копченостей
– 1 ст. сухого гороху
– 2-3 картоплини
– 1 цибулина
– 1 морква
– сіль та мелений чорний перець – на смак
Крок 1
Горох мою, замочую на ніч, заливаю 2-2,5 л води, варю 1-1,5 години. Додаю нарізані копченості, доводжу до кипіння, всипаю нарізану картоплю, варю 15 хвилин.
Крок 2
Викладаю в суп подрібнені та обсмажену цибулю. і моркву, солю, перчу, варю на малому вогні 7-10 хвилин. Під час подачі посипаю сухариками.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…