«Діаменю» рецепт “Суп із квасолі та капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
48 ккал
– 8 зубчиків часнику
– 1 цибулина
– 800 г білокачанної капусти
– 1 л курячого або овочевого бульйону
– 1 банка консервованої білої квасолі
– 4-6 томатів чері
– пучок зелені петрушки
– 1 ст. оливкової олії
– сіль і перець, прянощі – на смак
Крок 1
Часник і цибулю очищаю та подрібнюю. У великій каструлі з товстим дном нагріваю олію, всипаю цибулю та часник і обсмажую до золотистого кольору. Додаю подрібнену капусту та смажу до м’якості.
Крок 2
Вливаю 4,5 л води, даю закипіти. Всипаю половину квасолі, подрібнені томати та зелень. Солю, перчу. Варю суп на малому вогні 10 хвилин.
Крок 3
Квасолю, що залишилася, подрібнюю блендером. Додаю пюре в каструлю для густоти. Продовжую варити на малому вогні 15-20 хвилин. Перед подачею посипаю рубаною зеленню петрушки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…