Калорійність

Суп із плавлених сирків

«Діаменю» рецепт “Суп із плавлених сирків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
93 ккал

Інгредієнти

– 1 куряча грудка
– по 500 г цвітної та брюссельської капусти
– 2 плавлені сирки
– 1 морква
– 1 цибулина
– сіль на смак

Покрокове приготування супу із сирків

Крок 1

Курку розділяю порційно, варю в підсоленій воді до готовності, знімаючи піну. Моркву нарізаю кубиками, цибулю – півкільцями, пасерую. Цвітну капусту, якщо свіжа, розумію на суцвіття.

Крок 2

Сирки натираю на тертці. У курячий бульйон викладаю цвітну капусту, через 5 хвилин після закипання – брюссельську, засмажку та сирки. Варю 10-12 хвилин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із плавлених сирків. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago