«Діаменю» рецепт “Суп із щавлю з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
59 ккал
– 2 курячі стегенця
– 200 г щавлю
– 2-3 яйця
– 2-3 шт. картоплі
– пучок зеленої цибулі
– 3-4 ст. рисової крупи
– 2,5 л води
– 3-4 ст. рослинної олії
– сіль на смак
– пучок кропу
Крок 1
Стегенця мою, заливаю водою, варю до готовності та дістаю з бульйону. Зелень подрібнюю, картопля нарізаю кубиками. У бульйон додаю картопля, рис і цибуля. Варю на малому вогні під кришкою 20 хвилин.
Крок 2
Щавель тушу на сковороді, додавши олію, 10 хвилин. Опускаю у бульйон. Яйця збиваю віночком. Вливаю в суп тонким струмком, постійно перемішуючи. Варю на малому вогні 5 хвилин.
Крок 3
М’ясо нарізаю шматочками та відправляю в суп. Додаю зелень та знімаю з плити.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…