«Діаменю» рецепт “Суп із щавлю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
115 ккал
– 500 г курячих ніжок
– 3-4 бульби картоплі
– 1 цибулина
– 1 середня морква
– по 1 пучку листя кропиви та щавлю
– 1 ст. оливкової олії
– сіль
– перець
– лавровий лист – на смак
Крок 1
Опускаю курячі ніжки в каструлю з водою (4 л) та варю бульйон близько 40 хвилин. Цибулю та моркву нарізаю
і пасерую на оливковій олії. У готовий бульйон кладу нарізану кубиками картопля. Солю, додаю прянощі.
Крок 2
Ножицями нарізаю листя кропиви та щавлю. Коли картопля в бульйоні буде готовий, додаю туди пасеровану цибулю та моркву. А за ними — кропиву (ошпарену окропом) зі щавлем. І вимикаю вогонь.
Крок 3
Залишається останній інгредієнт. Сире куряче яйце збиваю вилкою і потихеньку вливаю в суп. Утворюються яєчні пластівці. Суп буде смачнішим, якщо дати йому настоятися щонайменше 30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…