«Діаменю» рецепт “Суп із солодким перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
93 ккал
– 300 г курячої грудки
– 200 г болгарського перцю
– 2 бульби картоплі
– 2 томати
– половина моркви
– цибулина
– 1 зубок часнику
– 2 ст. оливкової олії
– сіль
– перець
– зелень – на смак
Крок 1
Купку нарізаю кубиками. Варю в 3 л окропу води, солі. Картоплю чищу, мою та нарізаю середні кубики. Додаю в каструлю та варю на середньому вогні 20 хвилин.
Крок 2
Цибулю нарізаю півкільцями. Пасерую на оливковій олії. Перець нарізаю брусочками та злегка обсмажую у тому ж олії. Томати мою, нарізаю кубиками, часник подрібнюю і також обсмажую. Додаю прянощі.
Крок 3
Моркву натираю на середній тертці. Додаю до каструлі моркву, цибулю, перець, томати з часником. Варю ще близько 5 хвилин, засинаю рубану зелень і знімаю з вогню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…