«Діаменю» рецепт “Суп із солодким перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
93 ккал
– 300 г курячої грудки
– 200 г болгарського перцю
– 2 бульби картоплі
– 2 томати
– половина моркви
– цибулина
– 1 зубок часнику
– 2 ст. оливкової олії
– сіль
– перець
– зелень – на смак
Крок 1
Купку нарізаю кубиками. Варю в 3 л окропу води, солі. Картоплю чищу, мою та нарізаю середні кубики. Додаю в каструлю та варю на середньому вогні 20 хвилин.
Крок 2
Цибулю нарізаю півкільцями. Пасерую на оливковій олії. Перець нарізаю брусочками та злегка обсмажую у тому ж олії. Томати мою, нарізаю кубиками, часник подрібнюю і також обсмажую. Додаю прянощі.
Крок 3
Моркву натираю на середній тертці. Додаю до каструлі моркву, цибулю, перець, томати з часником. Варю ще близько 5 хвилин, засинаю рубану зелень і знімаю з вогню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…