«Діаменю» рецепт “Суп із томатами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
37 ккал
– 250 г коктейлю з морепродуктів
– 1 цибулина
– 3 зубчики часнику
– 1 солодкий перець
– 1 томат
– 350 мл томатного соку
– по 1 ч. л. шафрану
– сушеного базиліку та прованських трав
– 1 ст. лимонного соку
– 2 яйця
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Коктейль із морепродуктів викладаю в миску, заливаю окропом. Залишаю на 5-7 хвилин, відкидаю на друшляк і даю стекти воді. Перекладаю в каструлю, заливаю 0,5 л води та ставлю на середній вогонь.
Крок 2
Подрібнюю цибулю та часник і пасерую на олії до золотистості. Додаю до каструлі. Томат та перець нарізаю кубиками, обсмажую на сковороді з олією, в каструлі доводжу до кипіння, солю, перчу.
Крок 3
Додаю томатний сік, шафран, прованські трави, базилік. Доводжу до кипіння, вливаю лимонний сік. Варю 5-7 хвилин. Виделкою збиваю яйця і вливаю в киплячий суп тонким струмком, постійно помішуючи.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…