«Діаменю» рецепт “Суп із запеченими овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
18 ккал
– 1/2 або 1 качан цвітної капусти
– 2 стебла селери
– 1 солодкий перець
– 1 морква
– 1-2 помідори
– 3 л м’ясного або овочевого бульйону
– сіль, чорний перець на смак
– 3 ст. оливкової олії
– твердий сир на смак
Крок 1
Капусту розумію на суцвіття. Перець нарізаю соломкою. Селера і морква — дрібними кубиками, томат — часточками. Овочі солю, додаю 1 ст. оливкової олії та перемішую.
Крок 2
Викладаю на лист і ставлю в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаю 20-30 хвилин.
Крок 3
Перекладаю в каструлю з бульйоном, доводжу до кипіння та томлю на малому вогні 15 хвилин. Посипаю тертим сиром та додаю зелень
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…