«Діаменю» рецепт “Суп квасоляний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
64 ккал
– 1,5 л яловичого бульйону
– 1 морква
– 1 цибулина
– 1 банка червоної квасолі в томатному соусі
– 1 помідор
– 2 картоплини
– 2 зубчики часнику
– сушений часник
– сіль
– перець і олія – на смак
Крок 1
Цибулину очищаю і дрібно нарізаю кубиками. Моркву очищаю та натираю на великій тертці. Потім обсмажую разом із цибулею на олії протягом 5-7 хвилин.
Крок 2
Додаю крупно нарізана картопля і подрібнений помідор. Все обсмажую, поки картопля не зарум’яниться. Бульйон заправляю зажаркою, проварюю до напівготовності картоплі
Крок 3
Додаю квасолю, солю, перчу, викладаю пропущений через часникодавку свіжий часник і сушений, варю 2-4 хвилини.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…