Рецепт “Суп-пюре із сочевиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 6 порцій:
❯ 350 г сочевиці
❯ 3 кубики овочевого бульйону
❯ 1 цибулина
❯ 2 моркви
❯ 1 зубок часнику
❯ мелені карі, імбир та коріандр
❯ 2 ст. л. соняшникової олії
❯ 6 ст. л. жирних вершків
❯ сіль
❯ перець
Для подачі:
❯ 6–8 скибочок бекону
❯ 4 товсті скибочки пшеничного хліба
Крок 1
Цибулю та моркву очистити та нарізати скибочками. Часник очистити та пропустити через прес.
Крок 2
У сотейнику на олії обсмажити цибулю до прозорості, додати часник та спеції та прогрівати 2-3 хв. Покласти моркву та обсмажувати кілька хвилин.
Крок 3
Всипати сочевицю та подрібнені бульйонні кубики та влити 1,5л води. Довести суп до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою 15 хв.
Крок 4
Суп пюрувати за допомогою занурювального блендера, додавши вершки.
Крок 5
Хліб нарізати дрібними кубиками, зрізавши скоринки. На сковороді обсмажувати скибочки бекону, поки їх не витопиться жир. Викласти хліб і обсмажити його до золотистого кольори. Хліб перекласти в іншу посуд, скибочки бекону обсмажити до хрускоту та викласти на паперове рушник. Охолоджені скибочки дрібно поламати.
Крок 6
Суп розлити по порційним чашкам. У кожну додати сухарики та скибочки хрумкого бекону. За бажанням додати обсмажені насіння соняшнику.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…