«Діаменю» рецепт “Суп-пюре з фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
88 ккал
– 400 г курячого фаршу
– 1 цибулина
– 1 морква
– 1 стебло селери
– 2 бульби картоплі
– 2 ст. сухого вина
– 1 перець
– 5 ст. перлової крупи
– 3 л курячого бульйону
– сіль
– мелений чорний перець – на смак
– 1 кабачок
– 1 ст. вершків
– 150 г цибулі-порею
Крок 1
У бульйон поміщаю дрібно нарізану цибулю та моркву. Солю, перчу, додаю інші прянощі. Варю 20 хвилин. Перлову крупу варю до напівготовності. Фарш солю, перчу, додаю спеції і дрібно нарізану цибулю
Крок 2
Перловку промиваю проточною водою і додаю до фаршу. Перемішую та формую фрикадельки. Варю в киплячому бульйоні до готовності.
Крок 3
Овочі нарізаю шматочками. Фрикадельки дістаю. У бульйон викладаю овочі та варю до готовності. Доводжу
до пюреподібного стану за допомогою блендера Додаю фрикадельки та вершки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…