«Діаменю» рецепт “Суп-пюре з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
60 ккал

Інгредієнти

– 200 г печериць
– 1 середній кабачок
– 1 морква
– 300 г цвітної капусти
– 1 цибулина
– по пучку кропу та петрушки
– 1 ст. рослинної олії
– сіль, перець – на смак

Покрокове приготування супу-пюре з грибами

Крок 1

Цибулю очищаю і дрібно кришу, нарізаю гриби і разом з цибулею злегка обсмажую на олії. Кабачок і морква чищу та нарізаю кубиками.

Крок 2

Цвітну капусту дрібно шаткують. Овочі заливаю водою, солю, перчу та варю до напівготовності. Даю трохи охолонути, поміщаю в блендер і доводжу до однорідної консистенції пюре.

Крок 3

Додаю гриби з цибулею, даю супу закипіти та варю ще близько 10 хвилин. Подаю, посипавши рубаною зеленню

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре з грибами. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago