«Діаменю» рецепт “Суп-пюре з томатів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
40 ккал
– 400 г помідорів
– 1 головка цибулі
– 1 ст. оливкової олії
– 2 ст. томатної пасти
– 2 зубчики часнику
– 0,5 л курячого бульйону
– перець, сіль – на смак
Крок 1
У сотейнику нагріваю олію. Цибулину очищаю і дрібно нарізаю, обсмажую до напівпрозорість. Часник роздавлюю ножем, подрібнюю і додаю до цибулі. Обсмажую близько хвилини.
Крок 2
Вливаю курячий бульйон, додаю томатну пасту, дрібно нарізані помідори та варю на малому вогні 20 хвилин. Знімаю з плити, охолоджую.
Крок 3
У блендері доводжу масу до стану пюре. Переливаю його в каструлю, кип’ячу ще 5 хвилин, додаю прянощі та спеції. Знімаю з вогню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…